Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

Alle arrangemanter er inkl. borddækning, blomster, lys og servering.
Arr. Nr.1
Velkomst: mousserende vin
Buffet med rejer, røget skinke med honningmelon, laks, glaseretskinke, helstegt oksefilet, kalkun el. lam, 12 forskellige salater, dressings, flødekartofler, græske kartofler, kroketter, pommes frittes, rødvinsauce, karrysauce og flutes
Dessert: islagkage el. mousse au chocolat pÃ¥ grand marnierspejl
kaffe og småkager
Natmad: aspargessuppe el. biksemad

Inkl. 7 timer vin, øl og vand
kr. 375.-
Arr. Nr. 2

Velkomst: mousserende vin
Buffet med æg og rejer, røget skinke og honningmelon, røget ørredfilet med spinat, kalkunmedailloner med ananas og ost, svinemørbradmedailloner med løg og champignon, glaseret skinke, flødekartofler, kartoffelbåde, stegte kartofler, dressing, flutes og smør
Dessert: forskellige slags ost og æbletærte med creme fraiche
kaffe og småkager
Natmad: fransk løgsuppe el. frikadeller med kartoffelsalat

Inkl. 7 timer vin, øl og vand

kr. 395.-
Arr. Nr. 3

Velkomst: mousserende vin
Buffet med rejer, røget og graved laks, fyldt kyllingebryst med karryrejer, gratinerede kalkunmedailloner med eksotiske frugter, fyldt svinemørbrad, oksefilet "wellington", flødekartofler, kroketter, tyske hvedeklumper, rødvinsauce, carrysauce, blanded salat, dressing, flutes
Dessert: ostebord og islagkage
kaffe og småkager
Natmad: aspargessuppe el. æggekage

Inkl 7 timer vin øl og vand

kr. 425.-
Arr. Nr. 4
Velkomst: mousserende vin
Forret: tarteletter med høns og asparges el. indbagt laks
Hovedret: nakkefilet stegt som vildt el. helstegt kalkunbryst
Dessert: islagkage el. fløderand
kaffe og småkager
Natmad: klar suppe el. biksemad

Inkl. 7 timer vin, øl og vand
kr. 395.-
Arr. Nr. 5
Velkomst: mousserende vin
Forret: variation af laks el. rejecocktail
Hovedret: kalvesteg stegt som vildt el. fyldt svinemørbrad
Dessert: hvide og brune chocolademousse el. islagkage
kaffe og småkager
Natmad: aspargessuppe el. frikadeller med kartoffelsalat

Inkl. 7 timer vin, øl og vand
kr. 410.-
Arr. Nr. 6
Velkomst: mousserende vin
Forret: husets laksepaté el. røget ørredfilet med spinat
Hovedret: helstegt oksefilet el. fyldt lammekølle
Dessert: pære "helene" el. isrand med kirsebærsauce
kaffe og småkager
Natmad: ungarsk gullaschsuppe el. klar suppe

Inkl. 7 timer vin, øl og vand
kr. 420.-
Arr. Nr. 7
Velkomst: mousserende vin
Forret: fiskeruler med rejer og asparges el. fyldt kyllingebryst
Hovedret: vinebondens kalvefilet el. oksemørbrad ,,Wellington"
Dessert: sorbetisvariationer el. nøddekurv med is og frugt
kaffe og småkager
Natmad: ostegratineret fransk løgsuppe el. biksemad

Inkl. 7 timer vin, øl og vand
kr. 435.-
Print side